Kontakt

Våra kontaktuppgifter är:

Besöksadress:

Euniq’em AB
Kanalgatan 41B en trappa upp
931 31 Skellefteå

Fakturaadress:

Euniq’em AB
Köpmangatan 1B
931 31 Skellefteå

Telefon: 0910-52008

Bild Anna

Anna From-Lindqvist – VD & Delägare
anna[at]euniqem.com
070-2181956

Peter Lindqvist – Delägare
peter[at]euniqem.com
070-3977386

Freddy Åström

Freddy Åström – Studie- & yrkesvägledare
freddy[at]euniqem.com
073-024 40 11

Visstidsanställda:

Samtliga nås via växeln: 0910-52008

Nils-Gunnar From – Coach

Roger Marklund – Studie- & yrkesvägledare

Ann-Christine Almroth – Studie- & yrkesvägledare

Linn From – Coach

 

Kort om oss:

  • Euniq’em AB är det familjära utbildningsföretaget i centrala Skellefteå. Företaget startades redan 2001 och vi har sedan starten förfinat våra metoder när det kommer till utbildningar. Genom våra ledord: Helhet, Kvalité och Nytänkande skapar vi eftersökta utbildningstjänster som skräddarsys efter kundens önskemål.  Vi riktar oss emot stora och små företag. Vi erbjuder även högkvalitativa tjänster gentemot Arbetsförmedlingen inom etableringslotsning och ”stöd och matchning”. Vi kännetecknas av familjär närhet gentemot våra deltagare och resultatorientering. Vi har haft ett långtgående och nära samarbete med Arbetsförmedlingen och når alltid toppresultat vid leverantörsmätningar utfärdade av dem.

th1O51AAP6

Hjärtats ögon

Vid varje människomöte vaknar känslor hos mig. Jag måste själv ta ansvar för alla känslor som ibland väller fram. Se alla emotioner och sätta min egen personliga spegel framför dessa. Upprepa tyst för mig själv. Det är mina känslor, den människa som jag möter har ingenting med mina känslor att göra. Mötet väcker bara dessa till liv. Det kan ibland vara ett ljuvt uppvaknanade eller ett mycket bryskt sådant. Men de känslor som mitt möte väcker hos mig är fortfarande mina.

När jag till slut är tillräckligt vaken kan jag med en enkel blick skicka tillbaka vad jag ser. Nämligen en slumrande kraft, ett guldkorn eller en förmåga som sovit alldelens för länge. Dessa känslor har jag en skyldighet att bekräfta. Så kan vi gå ibland hand i hand, eller var och en för sig, men vi går framåt.

Text Anna From-Lindqvist


Intressant läsning:

Euniqem effekten läs här

peter_lindqvist_kinesiska_migrantarbetare

Peter Lindqvist Masteruppsats vid Lunds Universitet