Hoppa till innehåll

Karriärvägledning

Euniq’em AB har i Skellefteå möjlighet att erbjuda karriärvägledning genom Arbetsförmedlingen. Du kanske står inför Ditt viktigaste val i livet, eller så kanske Du önskar en nystart, då kan det vara underbart att ha ett bollplank som inte bara varar för en dag.

Euniq’em AB har sedan början av 2021 avtal med Arbetsförmedlingen där Du som arbetssökande kan erbjudas kostnadsfri kvalificerad studievägledning genom oss. Det enda som Du behöver göra är att samtala med Din handläggare på Arbetsförmedlingen och be att Du skrivs in hos oss. Som deltagare kommer Du att svepas in i våra aktiviteter i upp till två månader för att sedan komma ut med en tydligare framtidsbild inom just studier.

Det spelar ingen roll om Du är i övre medelåldern eller kanske är i unga dar och har kvar kurser på gymnasiet. Var Du än befinner Dig i livets skede vill vi möta Dig och se till att Du får verktygen som behövs för att ta Dig för av möjligheternas buffé. Vänta dock gärna inte för länge då det för närvarande är en kö till programmet karriärvägledning.

Kontakta oss eller Din handläggare om Du skulle ha några frågor om tjänsten. Varmt välkommen!