Hoppa till innehåll

Rusta och matcha

Rusta och matcha ökar Dina chanser att erhålla ett arbete eller påbörja studier. Välj Euniq’em om Du bor i Skellefteå, Umeå, Piteå eller Norsjö.

Rusta och matcha Skellefteå Piteå


Vad är viktigt för Dig?

Ibland så känns det som att samhället vill att allting ska gå snabbt. Men, rusar man iväg så kanske man missar det man egentligen helst av allt skulle vilja göra. Många som kommer förbi oss känner att de förväntas vara någon annan, men det är exakt vad vi vill undvika. Genom rusta och matcha försöker vi alltid att hjälpa Dig hitta den rätta stigen i djungeln av arbete samt få Dig att våga vandra på den. Vi erbjuder rusta och matcha i Skellefteå, Umeå, Piteå och Norsjö.

Hur anmäler man sig?

För Dig som är inskriven hos Arbetsförmedlingen finns det en möjlighet att få extra hjälp i Ditt sökande av arbete eller studier. Genom rusta och matcha får Du ett stöd i vardagen för att komma närmare den arbetsplats som Du skulle trivas med. Om Du önskar välja oss i rusta och matcha, samtala då gärna med Din handläggare på Arbetsförmedlingen. Vi tar emot deltagare i Skellefteå, Umeå, Piteå och Norsjö.

Varför ska man välja oss i rusta och matcha?

Tidigare har vi erbjudit en snarlik tjänst genom (Stöd och matchning) genom Arbetsförmedlingen. Under merparten av den tid som vi har erbjudit detta har Euniq’em AB erhållit fyra stjärnor av fyra möjliga. Alltså det högsta betyg som man kan få. För att uppnå detta har vi arbetat väldigt hårt och även engagerat oss för deltagarnas framtid. Vår målsättning är i alla fall att kunna uppnå samma höga resultat i rusta och matcha.

Varmt välkommen!