Om oss

  • Högsta kreditvärdighet enligt UCEuniq’em AB är det familjära utbildningsföretaget i centrala Skellefteå. Företaget startades redan 2001 och vi har sedan starten förfinat våra metoder när det kommer till utbildningar. Genom våra ledord: Helhet, Kvalité och Nytänkande skapar vi eftersökta utbildningstjänster som skräddarsys efter kundens önskemål.  Vi riktar oss emot stora och små företag. Vi erbjuder även högkvalitativa tjänster gentemot Arbetsförmedlingen inom etableringslotsning och ”stöd och matchning”. Vi kännetecknas av familjär närhet gentemot våra deltagare och resultatorientering. Vi har haft ett långtgående och nära samarbete med Arbetsförmedlingen och når alltid toppresultat vid leverantörsmätningar utfärdade av dem.

Inom vårt företag arbetar följande personer:

  • Anna From-Lindqvist – VD och 100 procentig ägare.
  • Peter Lindqvist – Utbildare och handledare.

GALLERI

  • Euniq´em Effekten. Euniq´em betyder ”göra dem unika”. I bokenBöcker Euniqem beskriver vi vår erfarenhet av programmet 2Work och att du som läsare ska få en inblick i metoden. 2Work-metoden utvärderades och rekommenderas av Lars Dahlgren, professor i sociologi vid Umeå Universitet.
  • Euniq´em AB genomförde ett Ledarutvecklingsprogram för Boliden Mineral AB. Boken är en dokumentation av hela programmet. Euniq´em hjälpte oss att ”Think outside the box”, citat: Roger Sundqvist, platschef Boliden Mineral ABGruppbild1
  • 2Work”Comebacken” – Framgångsrik Rehabilitering på uppdrag av Skellefteå kommun. Resultat 80,6 % friskrivna efter en genomsnittlig sjukskrivningsperiod på 5 år.
  • ”Skapa din framtid” – en sammanställning av utbildningen ”Skapa din framtid”, ge de unga deltagarna verktyg att våga tänka i nya banor.

th1O51AAP6Hjärtats ögon

Vid varje människomöte vaknar känslor hos mig. Jag måste själv ta ansvar för alla känslor som ibland väller fram. Se alla emotioner och sätta min egen personliga spegel framför dessa. Upprepa tyst för mig själv. Det är mina känslor, den människa som jag möter har ingenting med mina känslor att göra. Mötet väcker bara dessa till liv. Det kan ibland vara ett ljuvt uppvaknanade eller ett mycket bryskt sådant. Men de känslor som mitt möte väcker hos mig är fortfarande mina.

När jag till slut är tillräckligt vaken kan jag med en enkel blick skicka tillbaka vad jag ser. Nämligen en slumrande kraft, ett guldkorn eller en förmåga som sovit alldelens för länge. Dessa känslor har jag en skyldighet att bekräfta. Så kan vi gå ibland hand i hand, eller var och en för sig, men vi går framåt.

Text Anna From-Lindqvist


Intressant läsning:

Euniqem effekten läs här

Tidningsurklipp Anna F-L

peter_lindqvist_kinesiska_migrantarbetare

Peter Lindqvist MAsteruppsats vid Lunds Universitet