Stöd och matchning

Öka Dina chanser till det jobb Du önskar. Välj Euniq’em AB genom stöd och matchning i Skellefteå, Norsjö och Malå.

Hur vill du att din vardag skall se ut om ett år?

Stöd och matchning Skellefteå

Vi har tidigare haft många som passerat hos oss och funderat på just detta. Kanske känner Du att Du vill göra något helt nytt, eller Du kanske vill tillbaka mot något Du gjort tidigare? Vad Du än vill göra finns vi här för Dig och sätter Dig och Dina önskemål i centrum för vi tror att Du utvecklas av motivation och inte tvång. Vi har tidigare ändrat andra individers vardag och nu är det Din tur. Det kanske inte kommer att vara en enkel resa alltid, men när Du står där och skall starta din första arbetsdag på ett nytt jobb kommer det vara värt det. Vi tror att Du kan nå Dina mål. Vi tror på Dig.

Euniq’em AB erbjuder stöd i Ditt arbetssökande genom ”stöd och matchning” via Arbetsförmedlingen. Kontakta din arbetsförmedlare för mer information om hur du kan välja oss i ”Stöd och matchning” eller ring oss. Vi erbjuder stöd och matchning i Skellefteå, Norsjö och Malå.

Vi inom Euniq’em AB ser varje deltagare som en familjemedlem. Vi håller dem nära och stöttar i alla väder. Detta tillvägagångssätt har vi sett öka chansen för människor att hitta en sysselsättning som de trivs med. I vårt arbetssätt hjälper vi Dig att hitta Dina positiva sidor och höjer dessa. Vi ser till att Ni inspireras och börjar tycka att det är kul med arbetsansökningar, vilket banar väg för att Ni ökar Era chanser att hitta just den anställning som Ni trivs med. Vi hjälper Dig från morgon till kväll om det skulle behövas. Välkommen att välja ett utbildningsföretag som satsar på Dig.

Vi strävar efter högsta resultat

Sedan starten har vi på Euniq’em AB uppnått högst ranking i Skellefteå när det gäller stöd och matchning. Rankingen baseras på hur många som har erhållit arbete eller påbörjat en utbildning efter insatsen samt kundnöjdhet. Vårt mål är att bibehålla denna position. Vi skall göra det genom vårt gedigna engagemang och hårda arbete.

Vad är Stöd och Matchning?

Det kan definieras som en god vidareutveckling av jobbcoachning. Nu ställs dock mer krav på leverantören att leverera en god tjänst. Nya metoder och näringslivskontakter skall användas för att deltagaren snabbare skall hitta en arbetsgivare som han eller hon trivs med. Fokus ligger på resultat, och för de leverantörer som inte lever upp till kraven kan Arbetsförmedlingen välja att avsluta samarbetet. Vi har i alla fall helhjärtat antagit denna utmaning och kommer inte att ge oss innan vi erkänns vara Skellefteås bästa leverantör av stöd och matchning.