Utbildningar – Företagskunder

Är Ert företag på språng? Vill Ni vässa Er personals kompetens till nästa nivå? Euniq’em AB har sedan starten 2001 satt spår i det lokala näringslivet genom våra utbildningar som har förhöjt resultatet hos våra kunder. Vi har recepten och metoderna som för Ert företag samman och ger Er verktygen för att lyckas!

Euniq’em ABs Utbildningsmeny
Detta är några av de delikata utbildningserbjudanden som Euniq’em AB erbjuder.
Kontakta oss gärna vid frågor eller för offert. Bon Appétit!

DiSC Bemötandeteknik – Grand Vintage
Utbildningar företag SkellefteåEtt utsökt alternativ när Ert företag vill stärka personalens bemötande gentemot kunder. Genom DiSC kan Er personal få en bättre människokännedom som gör att bemötandet mot kunder och medarbetare förbättras avsevärt.

Blue ocean strategy – Premium Reserve
Vällagrad hemlighet för företag som vill nå nya framgångar genom att tänka annorlunda. Genom att implementera blue ocean inom Er företagsledning får Ni ett helt nytt perspektiv som kan öppna helt nya dörrar till framgång och intäkter.

Strategiimplementering – Blanc de Blancs
När Ni vill baka in en ny idé eller strategi inom Er organisationen ser vi till att Ni använder den rätta metoden. Med rätt känsla, kryddning och omtanke får vi Er personal att omfamna förändringen och till och med bidrar till att utveckla idén. Voilà! Framgången är ett faktum!

Gör som många av våra kunder. Välj att utbilda Er ledningsgrupp eller Er personal genom Euniq’em AB. Vi berikar Ert företag med värdefulla insikter och ny kompetens. Ring eller mejla oss idag för en offert, sedan kan Ni redan nu börja lätta på champagnekorken. Det finns anledning att fira framöver. Det garanteras! Vi är stationerade i Skellefteå och har kunder över hela Västerbotten.

Euniq’em AB Utbildningar – Helhet, kvalité och nytänkande.